Uitzonderlijk ruim (205m2) en bijzonder ingedeeld drie-laags bovenhuis, met prachtige details uit de bouwperiode en op de woonverdieping een heerlijk terras. Deze royale woning ligt midden in het zeer populaire Zeeheldenkwartier, om de hoek van de inspirerende Piet Heinstraat met een keur aan lokale winkels en kleinschalige horeca. Ruime, sfeervolle en lichte kamers, een zonnig terras en een energieke woonomgeving. Internationale organisaties op wandelafstand, openbaar vervoer om de hoek en stations op minder dan 10 fietsminuten. De uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken.
Indeling van het door ons aangeboden bovenhuis.
BEGANE GROND Zeer ruime entreehal met ruimte voor fietsen en een vaste kast. Trap naar grote, centrale hal op de eerste etage.
EERSTE VERDIEPING Hal met toegang tot de twee woonkamers, gelegen over de breedte van het pand. De huidige eetkamer heeft een fraaie erker met ruim zicht in de straat en richting de Piet Heinstraat. Via mooie suitedeuren is het zitgedeelte bereikbaar. Beide vertrekken hebben een zwart natuurstenen schoorsteenmantel, de verdiepingsvloeren zijn voorzien van houten vloerdelen, aan de plafonds prijken authentieke sierlijsten. De binnendeuren zijn uit de bouwperiode en verhogen de sfeer in het huis.
Vanuit de centrale hal is ook de keuken bereikbaar. Deze is functioneel ingericht, met een kleine eettafel en heeft een prachtige aansluiting op het terras! Uitzonderlijk voor dit type woning is dat het terras op de woonetage is gelegen, waarop er ook voldoende ruimte voor een eettafel, ligstoel en plantenpotten is. Prima zonligging (zuidwest) en voldoende privacy.
Vanuit de centrale hal, waar overigens ook nog de toegang tot het toilet is, is een trap naar de overloop op de tweede etage.
TWEEDE VERDIEPING Op deze etage vinden we twee grote slaapkamers, beide voorzien van een vaste kast en onderling verbonden via een deur. Eén van de slaapkamers is voorzien van een erker, beide kamers voorzien van een schoorsteenmantel en houten vloerdelen. Ook hier weer paneeldeuren en sierlijsten op de plafonds. Grote badkamer, voorzien van een vrijstaand ligbad, twee vaste wastafels en een douche. Vanuit de overloop zijn nog een wc en wasruimte bereikbaar. Hier start ook de trap naar de derde etage.
DERDE VERDIEPING Overloop met twee vaste kasten en de stookruimte. Twee ruime en sfeervolle slaapkamers met zicht op de balkenconstructie van het dak. Eén van de kamers is voorzien van een beknopt balkon. Daarnaast is er ook een kleinere slaapkamer die eventueel de tweede badkamer zou kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht;
- Woonoppervlakte circa 205 m2, terras 15m2;
- Energielabel F;
- 227/355ste aandeel in de VvE;
- Ouderdom-, materialen-, fundering- en milieuclausules in NVM koopakte;
- Oplevering in overleg.