Een ideale starterswoning met The Raffles als buurpand! Graag maken wij u attent op dit sympathieke appartement met zonnig TERRAS. Het gaat om een woning op de eerste verdieping (aan de achterzijde) met een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een buitenruimte op het zuidoosten. For English see Funda English.

LOCATIE Op de grens Archipel en Centrum. Winkel- en terrasrijke straten en pleinen om de hoek (Frederikstraat, Javastraat, Denneweg, Bankastraat) en de binnenstad en openbaar vervoer op korte loopafstand. De treinstations, Scheveningen, het Noordzeestrand op 10-15 minuten fietsafstand.

INDELING Voordeur, gezamenlijke binnentrap naar de overloop op de eerste verdieping, eigen voordeur aan de achterzijde. Hal met meterkast, wc-ruimte en modern betegelde doucheruimte met wastafel.
De woonkamer is door de raampartij en hoge plafond (hoogte: 3.20m) bijzonder licht. De nette keukenopstelling is voorzien van een (inbouw-)vaatwasser, combimagnetron, kookplaat, koel-/vrieskast, wasemkap en wasmachine.
Goed formaat slaapkamer met een deur naar het superfijne terras. Het terras vangt de ochtend- en middagzon.
Parketvloer: De woning is voorzien van een fraaie visgraatparketvloer.

VVE: 1/6-de aandeel in een actieve VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 50,00.

VERDER: Bouwjaar 1933; eigen grond; Rijks Beschermd Stadsgezicht Archipel/WPII; in de NVM-koopakte worden milieu-, asbest-, -funderings- en ouderdoms- en niet bewoners-clausules opgenomen; oplevering in overleg (kan snel).

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.