Uiterst strategisch gelegen, licht en sfeervol driekamer appartement op de tweede verdieping van een verzorgd appartementengebouw. De woning is zeer goed onderhouden, heeft kozijnen met dubbele beglazing en is zonder opknapkosten te betrekken. Achter het gebouw is een berging.

LOCATIE Uitstekend gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, NS-stations Den Haag CS en LvNOI, uitvalswegen, het Rijkswegennet en de Haagse binnenstad. Gezellige winkelstraat (Theresiastraat) met diverse lunchrooms en ijssalons binnen handbereik en het Haagse Bos op nog geen 10 minuten wandelafstand.

Indeling van het door ons aangeboden appartement:
Entree via centrale hal met trappenhuis of lift naar tweede verdieping. Ruime hal met meterkast en toegang tot het moderne toilet met fontein. Twee mooie woonkamers en suite met een schuifseparatie met vaste kasten: de ZITKAMER ligt op de hoek Juliana van Stolberglaan/2de De Carpentierstraat en vangt mede daarom veel licht, de achter-/EETKAMER heeft twee vaste kasten. Vanuit de zitkamer vrij uitzicht over de Juliana van Stolberglaan.
Aan de achterzijde ligt een goed formaat SLAAPKAMER met een vaste kast en openslaande deuren naar het balkon.
VLOERDECORATIE: de hal en de kamers zijn voorzien van een fraaie visgraat parketvloer (net geschuurd en in de olie gezet) met bies.
De KEUKENRUIMTE is ingericht met een moderne opstelling met diverse inbouwapparaten, een vaste kast met opstelplaats cv-ketel en een deur naar het balkon.
Tussenliggende BADKAMER met douche en vaste wastafel.
Het BALKON heeft twee balkonkasten en ligt op het zuidoosten. Een fijne plek om te genieten van een fascinerend uitzicht en de ochtend- en middagzon.

BERGING De berging is bereikbaar via de poort achter het complex.

Bijzonderheden:
- gelegen op eigen grond;
- actieve VvE met een bijdrage van €195,15 per maand;
- lift;
- Energielabel C;
- rondom voorzien van dubbele beglazing;
- ouderdom-, materialen en niet-bewonersclausules van toepassing;
- oplevering kan snel.