Het uitzicht vanuit de flat en vanaf het balkon? Het Vredespaleis en de boomrijke paleistuin! Wij bieden aan: een eigentijds ingerichte twee kamerwoning in een modern appartementencomplex, met een buitenberging en een eigen PARKEERPLAATS. De woning is gesitueerd aan de rustige achterzijde van de gebouw. For English: see Funda English.

LOCATIE: In het zeer gewilde Zeeheldenkwartier, tussen de Van de Spiegelstraat en de Anna Paulownastraat. Nabij het terras- en restaurantrijke Anna Paulownaplein, Prins Hendrikplein, Piet Heinplein. En niet ver van de Paleistuin, het Vredespaleis, de binnenstad en openbaar vervoer; op fietsafstand van de NS-stations, de Haagse duinen en kust.

INDELING: entree via centrale hal met lift en trappenhuis naar vierde etage. Lichte hal met voordeur woning.
INDELING WONING Ruime entreehal met meterkast, kast met opstelplaats cv-ketel en de wc-ruimte.
Royale zit-/eetkamer aan de rustige achterzijde van het complex gelegen. Een brede schuifpui geeft toegang tot het balkon/terras met prachtig zicht op de tuinen rond het Vredespaleis en de hoge en slanke, zogenaamde 'Praagse toren'. Het balkon vangt de middag- en avondzon.
Vanuit de hal is de modern ingerichte keukenruimte bereikbaar. De keukenopstelling is voorzien van een houten werkblad en een (inbouw-)inductie kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en een ontbijtbar grenzend aan de woonkamer.
Zeer grote slaapkamer (eveneens aan de rustige achterzijde) met toegang tot de luxe badkamer met ligbad, wastafelblad met twee wastafels, wandkastje, wc en opstelplaats wasmachine. Eventueel is een tweede slaapkamer te realiseren door een deel van de woonkamer af te splitsen.

TUIN, BERGING EN PARKEERPLAATS Aan de achterzijde van het complex (bereikbaar via een op afstand bedienbaar hek) bevindt zich een gemeenschappelijke tuin, een ruime berging, een gemeenschappelijke fietsenstalling en een privé parkeerplaats.

Bijzonderheden:
- gelegen op eigen grond;
- actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 189,90;
- Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht Zeeheldenkwartier;
- Bouwjaar 1991;
- woonoppervlakte 78m2, buitenruimte 12m2;
- privé parkeerplaats en berging achter het complex;
- oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.