Het is fijn wonen aan de Lubeckstraat. Op deze geliefde locatie bieden wij aan: een aantrekkelijke woning op de tweede verdieping, met LICHTE kamers, twee slaapvertrekken, een eenvoudig ingerichte keukenruimte, eigentijds sanitair en een heerlijk, zeer zonnig BALKON (zuidoost), alsmede een (fietsen-)berging. Kenmerkend voor de woning: prachtige lichtinval, vrij uitzicht aan de voor-en achterzijde, een woning-breed balkon.

LOCATIE In de Internationale Zone ligt huisnummer 100 tussen de Valeriusstraat en 2e Sweelinckstraat. Aan de rand van Duinoord, op de grens met het Statenkwartier. Op een paar minuten loopafstand van de winkel- en restaurantrijke Frederik Hendriklaan, Aert van der Goesstraat, Valeriusstraat en Reinkenstraat. Diverse openbaar vervoerverbindingen zijn eveneens op korte loopafstand. Het Noordzeestrand, de Scheveningse Haven, de binnenstad zijn op circa 10 minuten fietsafstand.

INDELING
Gesloten portiek met brievenbussen en bellentableau, portiektrap naar woonlaag, voordeur woning.
U-vormige gang met meterkast en een moderne wc-ruimte (2010) met fontein.
Twee royale kamers en suite met een kastenseparatie met glas-in-loodschuifdeuren: aan straatzijde de ZITKAMER met bijgetrokken VOORZIJKAMER (oorspronkelijk een slaapkamer). Deze vertrekken bieden vrij uitzicht richting het Statenkwartier en vangen de middag- en avondzon; aan de achterzijde: een slaap-/EETKAMER met een deur naar het balkon. Aan de achterzijde ligt de tweede slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon.
De KEUKENRUIMTE is voorzien van een nette keukenopstelling met (inbouw-)apparatuur en de opstelplaats van de cv-ketel.
BADKAMER De badkamer (2010) is fraai betegeld en eigentijds ingericht met een inloopdouche, designradiator, een wastafelmeubel en spiegel.

BALKON Het balkon is bereikbaar vanuit de twee (slaap-)kamers en de keuken. Het is woning-breed, heeft een balkonkast en biedt vrij uitzicht op de huizenrij aan de Nicolaistraat. Een heerlijke plek om te genieten van de ochtend- en middagzon.

(FIETSEN)BERGING Achter het woongebouw ligt de buitenberging. Ideaal voor het plaatsen van meerdere fietsen.

VVE: 1/36-ste aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage is EUR 150,00 (onder
meer voor gemeenschappelijk onderhoud, opbouw reservefonds, schoonmaak, verzekeringen).

EN VERDER: Bouwjaar 1954; Rijks Beschermd Stadsgezicht Duinoord; in de NVM-koopakte worden ouderdoms-, funderings- en milieuclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.