Een aantrekkelijk en karaktervol huis! Een ruime, brede benedenwoning met drie slaapkamers, een dichte keuken met een eigentijdse inrichting (2022), veel kastruimte, een grote -eveneens brede- achtertuin (NW) met middag-, avondzon en achteruitgang. Wordt u eigenaar/bewoner van dit praktisch ingedeelde huis in de Vruchtenbuurt?

STIJLELEMENTEN Wat fijn dat sfeerdetails uit de bouwperiode zijn bewaard gebleven. Zoals de suiteseparatie, glas-in-loodramen, paneeldeuren, schoorsteenmantels, granitovloer.

LOCATIE Huisnummer 365 ligt tussen de Perenstraat en Kamperfoeliestraat, tegenover de boom- en groenrijke Begraafplaats Oud Eik en Duinen. Openbaar vervoer voor de deur. Op loopafstand van lokale winkels (Vlierboomstraat, Appelstraat), op fietsafstand van de binnenstad en het Noordzeestrand.

INDELING WONING
Portiek, voordeur, vestibule met glastegels met tochtdeur naar de L-vormige binnenhal, beide met granitovloer. De ruime binnenhal biedt toegang tot een trapkastje, de wc-ruimte met vrij hangend toilet en fontein, de meterkast en de diepe kast met de opstelplaats voor de wasmachine en -droger.
Twee bijzonder sfeervolle kamers en suite met een fraaie kastenseparatie met glas-in-loodschuifdeuren: de ZITKAMER met erker en zicht op de groenrijke overzijde van de straat en de EETKAMER met openslaande deuren naar de achtertuin.
Aan straatzijde een SLAAPKAMER met erker. Aan tuinzijde een royale SLAAPKAMER met opslaande deuren naar de tuin en een SLAAP-/WERKKAMER met deur naar de tuin.
Vloerdecoratie in de woon- en slaapvertrekken: fraaie houten vloerdelen.
De KEUKENRUIMTE heeft eveneens een deur naar de tuin en is ingericht met een moderne opstelling (2022) met (inbouw-)koel/vrieskast, ATAG kookplaat, Siemens combi-oven/magnetron, Bosch vaatwasser, Bosch afzuigkap en een deur naar de achtertuin.
De tussenliggende BADKAMER heeft een ligbad, douche, twee wastafels, een designradiator, vloerverwarming en een kast met de opstelplaats voor de Cv-ketel Intergas.

TUIN: De zeer brede achtertuin (circa 960x1090) ligt op het noordwesten, is ingericht met mooie beplanting, twee terrassen en staat borg voor fijne tuin- en zonmomenten.
SCHUUR De schuur is vanuit de tuin en achterpad bereikbaar.

KOZIJNEN Aan straatzijde: aluminium met enkel glas, aan tuinzijde: houten kozijnen met enkel glas.

VVE 5/76-ste aandeel in een actieve VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 159,00. Het VvE-reservefonds per 31-12-2022: EUR 157.557,00. De leden willen binnenkort groot onderhoud laten uitvoeren. Daarvoor zal, naar verwachting, een extra eigen VvE-bijdrage voor worden gevraagd van circa EUR 15.000,00.

VERDER Bouwjaar 1930; gebouwd op erfpachtgrond, de erfpacht canon is eeuwigdurend afgekocht; afmetingen indicatief; in de NVM-koopakte worden milieu-, asbest-, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.