Wat een heerlijk licht en ruim huis! Een appartement op de derde verdieping TOPappartement met TERRAS, op een superleuke, unieke locatie in de oude binnenstad. Geniet van de voordelen van het historische, dynamische centrum. En ervaar het comfort en rust van een prive terras. For English see Funda English.

LOCATIE De Molenstraat met een scala aan restaurants en lokale winkels ligt midden in het energieke Hofkwartier. Centraler wonen dan in dit bijzondere huis is haast niet mogelijk. De lijst met voorzieningen in de directe omgeving is zo lang dat wij ons beperken tot enkele hoogtepunten: Chique winkelstraten Noordeinde en Hoogstraat, het Lange Voorhout, het Binnenhof, de via een poort bereikbare Paleistuin; een variatie aan musea, theaters en bioscopen; diverse Hofleveranciers om de hoek; openbaar vervoer op zeer korte loopafstand.

INDELING
Gezamenlijke voordeur op straatniveau, gezamenlijke binnentrap naar de eigen woonlaag.
DERDE VERDIEPING Eigen voordeur, halletje met een diepe kast met de opstelplaats Cv-ketel.
Sfeervolle zit-/eetkamer in open verbinding met de keukenruimte. De dakkapel biedt zicht op het bijzondere dak-landschap van panden aan de Molenstraat, Noordeinde en Prinsestraat. De eigentijdse keukenopstelling (2020) heeft een kookeiland en eetbar.
Ruime hal met toegang tot de wc annex badkamer, een bergruimte/bedstee (nu ouderslaapkamer) en het terras. De hal zou kunnen worden gebruikt als tweede slaapkamer, dan wel hobby-/studeerkamer.
De hoofdslaapkamer heeft drie vaste kasten en is bereikbaar via de hal en badkamer. Het is groot genoeg om te herinrichten tot twee slaapkamers. Een bergruimte wordt momenteel gebruikt als ouderslaapkamer, maar kan ook worden gebruikt als een studeer-/babykamertje.
De badkamer heeft een ligbad en wastafel en is in open verbinding met de wc-ruimte voorzien van de wasmachineaansluiting.

Het TERRAS (circa 500x250) staat garant voor aangename terrasuren. Wat een geweldig plek, zo midden in het stadscentrum!

VVE Het appartement heeft een aandeel in de actieve VvE Paleis-Hof te ‘s-Gravenhage. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 89,78.

EIGEN BEWONING Verkoper wil niet verkopen aan een investeerder/belegger.

VERDER: Eigen grond, bouwjaar bovenwoningen 1982 (het oorspronkelijke pand is veel ouder); Rijks Beschermd Stadsgezicht; gelet op het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 20 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen van een huishouden toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).