Zeer gunstig gelegen 4-kamer parterrewoning met voor- en achtertuin. Kindvriendelijke woonomgeving nabij het groene Notenplein met een fijne speeltuin. Centrale ligging ten opzichte van openbaar vervoer (bus 23 en tram 2), scholen, zwembad, de winkels van de Appelstraat en het Savornin Lohmanplein zijn op loopafstand. Binnen 10 fietsminuten bereikt u het strand en diverse sportverenigingen zijn in de directe omgeving. Kortom, een heerlijke plek om te wonen met opgroeiende kinderen. De woning is door de eigenaren sinds 2020 met veel aandacht en gevoel voor detail verbouwd.

Indeling van het door ons aangeboden appartement:
Ruime voortuin met plek voor fietsen en een zitje voor de avondzon. Entree via vestibule met authentiek tegelwerk. Gang met toegang tot de wc met een kast met opstelplaats voor een wasmachine en -droger.
Sfeervolle voor- en achterkamer en suite met klassieke schuifdeuren, drie vaste kasten en vloerdecoratie bestaande uit brede houten delen. De huidige eigenaren hebben ervoor gekozen om in de voorkamer te eten en in de achterkamer te zitten/TV te kijken, de tuin is hiermee een verlengstuk van de woonkamer worden. Uiteraard is deze indeling naar eigen wens aan te passen. De slaapkamer voorzijde is voorzien van een op maat gemaakte inbouwkastenwand en extra vaste kast.

In 2020 nieuw geplaatste keuken met combi oven/magetron, kookplaat, inbouwkoelkast, vaatwasser (allen A-merk), designkraan- en afzuigkap en een opstelplaats voor de cv-ketel. Ook hier liggen op de vloer brede houten delen en is er toegang tot de achtertuin.
Achter-slaapkamer met toegang tot de luxe badkamer met douchehoek, vaste wastafelmeubel en vaste kast.

Vanuit de achterkamer openslaande deuren naar de achtertuin (79 m˛) met zomerse ochtendzon op de picknicktafel. De tuin is een heerlijke plek om te vertoeven; een groot terras, grenzend aan de achterkamer, keuken en slaapkamer, genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen en een overdekt terras annex berging (voorzien van stroom) achterin de tuin. De overkapping is een sfeervolle plek om te genieten van zwoele zomeravonden.


Het weten waard:
- gelegen op erfpachtgrond met een canon van € 202,- per jaar (incl. beheerkosten);
- woonoppervlakte circa 76 m2;
- actieve VvE met een goede reserve;
- Energielabel D;
- kan zonder opknapkosten worden betrokken;
- nieuw dubbelglas geplaatst over de gehele achterzijde (november 2023)
- alle kozijnen achterzijde zijn recent geschilderd (2024)
- ouderdom-, materialen en milieu-clausules van toepassing;
- oplevering in overleg