A modern, well insulated 2 bedroom apartment in the heart of The Hague. This apartment is situated on the fifth floor and benefits from a nice view and quiet balcony.

Modern, ruim en licht vierkamer appartement, gelegen midden in het bruisende centrum van Den Haag. Alle voorzieningen en highlights van onze Hofstad binnen handbereik.
Dit appartement ligt op een bijzondere locatie. In hartje binnenstad bieden wij aan een fijn en goed geďsoleerd appartement (circa 117m2) op de vijfde verdieping van een eigentijds wooncomplex. Vanuit de woonkamer uitzicht op historische panden. Vanaf het balkon (met ochtend- en middagzon) uitzicht op de Grote Halstraat en de skyline van de gebouwen rond station Den Haag CS.

INDELING:
Hoofdentree aan de Oude Molstraat, trappenhuis of lift naar woonlaag, hal, voordeur appartement.
Entreehal met vaste kast, meterkast, wc-ruimte met fontein en berging met opstelplaats wasmachine.
Royale woon-/zitkamer met drie raampartijen, in open verbinding met de keukenruimte en eetkamer. Vanuit de woonkamer een fascinerend uitzicht op panden en daken in de oude binnenstad, Prinsestraat, Oude Molstraat en Molenstraat. De eetkamer heeft openslaande deuren naar het balkon (zuidoost) met zicht op , historische en moderne panden in het andere gedeelte van de binnenstad, alsmede de gemeenschappelijke binnentuin.
Twee goed formaat slaapkamers en een tussenliggende badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel en wc.

BERGING Op de eerste verdieping is een berging.

PARKEREN Regelmatig zijn parkeerplaatsen te koop of te huur in de inpandige garage en in een garage om de hoek.

DIVERSEN: Bouwjaar 2003, eigen grond, actieve VvE, maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 281,00; projectnotaris: Notariaat van de Velde, niet-bewoners clausule van toepassing, oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.