Het unieke uitzicht is absoluut fascinerend! Op de grens van het Zeeheldenkwartier bieden wij aan: een royaal en zeer licht vierkamer-appartement op de zesde verdieping (circa 122m2 woonoppervlakte), drie slaapvertrekken, twee BALKONS/TERRASSEN op het zuidoosten (vrijwel de gehele dag zon) en een berging in de onderbouw. Een PARKEERPLAATS is separaat te koop.

LOCATIE Ervaar het woongemak in dit geliefde wooncomplex grenzend aan het Piet Heinplein, dat momenteel wordt heringericht. Het wordt een buitengewoon aantrekkelijke plek. De bruggen worden vernieuwd en de gracht wordt opengelegd. Daarna is uw uitzicht een prachtige singel met kademuren en een opstapplek waar (rondvaart)boten kunnen aanmeren. Bovendien is de woning op zeer korte loopafstand van de winkel- en restaurantrijke Piet Heinstraat, Noordeinde, Prinsestraat, alsmede de terrassen aan het Anna Paulownaplein en Veenkade. Eveneens op korte loopafstand: de binnenstad, de Hoogstraat, het Lange Voorhout en openbaar vervoer. Diverse musea, theaters, bioscopen, parken op loop-/fietsafstand.

HOOFDENTREE: aan de Anna Paulownastraat-zijde. (Beveiligde) entreehal, lift naar woonlaag, corridor, gaanderij.

INDELING Voordeur flat, vestibule, vestibuledeur, binnenhal met daklicht, meterkast, bergkast en een wc-ruimte met fontein.
Mooi formaat zit-/eetkamer over de gehele breedte (12.05 meter) van de woning, met een gashaard, fijne zithoekjes en toegang tot de twee balkons/terrassen. Deze indrukwekkende kamer heeft, mede door de raampartijen aan voor- en zijkant, een mooie lichtinval.
De balkons/terrassen bieden een schitterend uitzicht op de Toussaintkade, de Koninklijke stallen, de Paleistuin, de toren van de Grote of St. Jacobskerk, de Piet Heinstraat en het dak-landschap van het Zeeheldenkwartier. Deze aangename buitenruimtes vangen volop de ochtend- en middagzon.
De keukenruimte grenst aan de woonkamer en is eveneens bereikbaar vanuit de hal. De verzorgde U-vormige keukenopstelling beschikt over diverse (inbouw-)appratuur.
Aan de achterzijde van het complex zijn drie slaapkamers. SLAAPKAMER 1 met zijraam en een kastenwand met schuifdeuren. SLAAPKAMER 2 heeft een aantal kasten en biedt zicht op noordwesten Den Haag (met onder meer het Vredespaleis, Scheveningen). SLAAPKAMER 3 heeft een vaste kast met een wastafel. Tussenliggende, eenvoudig ingerichte badkamer met een ligbad, douche, wc, twee wastafels en de wasmachineaansluiting.

BERGING: in de onderbouw is een berging.
PARKEERPLAATS: in de aangrenzende parkeergarage is een parkeerplaats te koop. VRAAGPRIJS: EUR 25.000,00 kosten koper.

VvE-bijdrage woning (2022): EUR 269,00 per maand (INCLUSIEF verbruik gas, warm en koud water, diverse verzekeringen, onderhoud gebouw (binnenkort starten schilderwerkzaamheden), gebruik liftinstallatie). Voorschot stookkosten: EUR 112,00 per maand. Goed om te weten: het gebouw heeft zonnecollectoren en binnenkort een warmtepomp.
VvE-bijdrage parkeerplaats: EUR 109,88 per jaar.

EN VERDER Eigen grond, bouwjaar 1980, Rijks Beschermd Stadsgezicht, in de NVM-koopakte worden funderings-, (toekomstige-)milieu- en ouderdomsclausules opgenomen, oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.