Een sympathiek appartement in een geliefd wooncomplex op grens van het ZEEHELDENKWARTIER. Hier bieden wij aan: een tweekamerappartement op de tweede verdieping met circa 51m2 woonoppervlakte, een balkon op het zuidwesten, alsmede een berging in de onderbouw.
A nice one bedroom apartment on the second floor of a modern apartment complex with a living/dining with open-plan kitchen, a southwest facing balcony and a contemporary bathroom. For English: see Funda English.

LOCATIE Het Piet Heinplein wordt heringericht. Het wordt een buitengewoon aantrekkelijke plek. De bruggen worden vernieuwd en de gracht wordt opengelegd. Een prachtige singel met kademuren en een opstapplek waar (rondvaart)boten kunnen aanmeren. Bovendien is de woning op zeer korte loopafstand van de winkel- en restaurantrijke Piet Heinstraat, Noordeinde, Prinsestraat, alsmede de terrassen aan het Anna Paulownaplein en Veenkade.

INDELING: Hoofdentree aan de Piet Heinstraat-zijde, (beveiligde) entreehal, lift naar woonlaag, gaanderij, flatentree.
Vestibule, vestibuledeur, gang met garderobe-/meterkast. Aantrekkelijke ZIT/EETKAMER met OPEN KEUKEN en een deur naar het balkon. De eenvoudige keukenopstelling heeft boven- en onderkasten met fornuis, ventilatiekap, ijskast en vaatwasser.
Het BALKON ligt aan de Trompstraat-zijde en vangt de middag- en avondzon.
Aan de binnenzijde van het complex een grote SLAAPKAMER.
Tussenliggende eigentijds ingerichte BADKAMER met douchecabine, bidet, wc, designradiator, wastafelmeubel, spiegelkastje en de opstelplaats voor de wasmachine.

BERGING: In de onderbouw een (fietsen-)berging.

De Vereniging van Eigenaars heeft een actief onderhoudsbeleid. VvE-bijdrage: Euro 157,00 per maand (INCLUSIEF verbruik kook-gas, warm en koud water, diverse verzekeringen, onderhoud gebouw, gebruik liftinstallatie). Voorschot stookkosten: Euro 59,00 per maand. Aandeel reservefonds per 01 januari 2022: EUR 4549,40.

EN VERDER: Eigen grond, bouwjaar 1979, Rijks Beschermd Stadsgezicht, in de NVM-koopakte worden ouderdoms- en (toekomstige-)milieuclausules opgenomen, oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.