Midden in het dynamische centrum van onze Residentie gelegen driekamerwoning (circa 70m2) op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Dit fijne appartement ligt op 50 meter van de Prinsestraat, heeft een balkon op het zuidoosten met uitzicht op de toren van de Grote Kerk en een (fietsen)berging.

LOCATIE Huisnummer 66 ligt tussen de Prinsestraat en de Torenstraat. Op zeer korte loopafstand van de Paleistuin, de (boot)terrassen aan de Veenkade en de winkel-/restaurantrijke Prinsestraat, Nobelstraat en Molenstraat. Eveneens op korte loopafstand: de binnenstad, het Anna Paulownaplein, Piet Heinstraat, de Hoogstraat, het Lange Voorhout en openbaar vervoer. Diverse musea, theaters, bioscopen, parken op loopafstand. Op fietsafstand van de NS-stations, de Haagse duinen en Noordzeekust.

ENTREE Afgesloten hoofdentree met brievenbussen en bellentableau , trap of lift naar woonlaag, voordeur appartement.

INDELING WONING Hal met de wc-ruimte met fontein.
Royale zit-/eetkamer (breed 5.45 m) met een halfopen keukenruimte, ingericht met een nette L-vormige wandopstelling met (inbouw-) apparatuur. Vanuit deze ruimte toegang tot de bijkeuken met de opstelplaats voor de cv-ketel.
Aan de achterzijde van het complex zijn twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer en een zijkamer met een deur naar het balkon.
De tussenliggende badkamer is eenvoudig ingericht met en ligbad, wastafel en de opstelplaats voor de wasmachine en -droger.

BALKON Het balkon is nu bereikbaar via de zijkamer, maar was voorheen ook bereikbaar via de hoofdslaapkamer. Het balkon ligt aan de rustige zijde van het complex en vangt de ochtend- en middagzon.
BERGING In de onderbouw van het complex is de (fietsen)berging.

VERENIGING VAN EIGENAARS 81/4700-ste aandeel in een actieve VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 130,00.

VERDER: Eigen grond, bouwjaar 1986, Beschermd Stadsgezicht, afmetingen indicatief, in de NVM-koopakte worden milieu- en onderdomsclausules opgenomen, oplevering in overleg.