Wat een fijn en weids uitzicht! Een praktisch ingedeelde woning op de vijfde verdieping van een wooncomplex grenzend aan een winkelstrook en de groenvoorziening van park ‘Prinsenhof’. Deze lichte woning heeft twee goed formaat slaapkamers en een buitengewoon zonnig balkon op het zuidwesten. In de onderbouw is een berging. Parkeren op eigen terrein.

LOCATIE: Woonwijk Prinsenhof (Leidschendam-Noord). Het flatgebouw ligt ideaal ten op zichtte van winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden. Winkels: aan de voet van het wooncomplex liggen -heel comfortabel- (lokale) winkels en op korte fietsafstand: winkelcentrum ‘Westfield Mall of the Netherlands’. Openbaar vervoer: niet ver van tramlijnen 6 en 19, alsmede buslijnen 45 en 46. Het Rijkswegennet is goed te bereiken via de N14 en N44.

INDELING
Entree gebouw: gemeenschappelijk entreehal, binnenhal, trappenhuis of lift naar de vijfde verdieping, gaanderij, voordeur flat.
INDELING WONING
Vestibule, gang met wc-ruimte met fontein. Ruime WOONKAMER met een vaste kast en vrij uitzicht op park ‘Prinsenhof’. SLAAPKAMER 1 heeft een deur (met hor) naar het zonnige balkon. Beide vertrekken hebben een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Het BALKON is een heerlijke plek om te genieten van rust en het uitzicht op het park.
Aan de galerij-zijde: SLAAPKAMER 2 met kastruimte voorzien van schuifdeuren en een diepe kast met de elektrische installatie. Alsmede de KEUKENRUIMTE, ingericht met een nette opstelling met onder- en bovenkastjes voorzien van een ventilatiekap, een (Pelgrim inbouw-)oven, vaatwasser en 4-pits gaskookplaat.
De tussenliggende BADKAMER is modern ingericht met een douche en een wastafel in meubel.
Vloerdecoratie slaap-/woonvertrekken: eiken lamellenparket.

BERGING In de onderbouw is een ruime (fietsen)berging.

PARKEREN Op het gemeenschappelijke, afgesloten terrein zijn parkeermogelijkheden.
FIETSENSTALLING Op het gemeenschappelijke, afgesloten terrein zijn stallingsmogelijkheden voor fietsen.

VVE 63 / 8642e aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 290,-
(inclusief voorschot stookkosten)

VERDER Eigen grond; bouwjaar 1968, in de NVM-koopakte wordt de niet-bewonersclausule en worden gezien het bouwjaar ouderdoms-, asbest-, (toekomstige) funderings- en (toekomstige)milieuclausules opgenomen, oplevering: per direct.