UPDATE: Laatste kans. Dit huis staat nog tot maximaal tot half maart te koop en wordt daarna uit de verkoop gehaald. Daarnaast kan, gezien de hoge energieprijzen, worden gedeeld dat de verbruiksafhankelijke energiekosten in de maand december (dure koude maand) ca €200 bedroegen.

Aan de rand van onze energieke binnenstad bieden wij aan: een goed geďsoleerd en modern drie/vierkamer appartement met twee (voorheen drie) slaapkamers, een BERGING en een PARKEERPLAATS zijn inbegrepen. Dit zeer ruime en lichte huis is verdeeld over twee woonlagen: op de derde en vierde verdieping.

LOCATIE Op een steenworp afstand van al het vertier dat onze Residentie biedt, maar toch ver genoeg om geen overlast te ondervinden. Alle Haagse highlights liggen op loopafstand: Het Paard, de Bijenkorf, de Passage, de Grote Markt, het Binnenhof. een variatie aan musea, theaters en bioscopen. Alles is binnen een paar wandelminuten bereikbaar. Openbaar vervoer zorgt voor een vlotte rechtstreekse verbinding met Den Haag Centraal.

HOOFDENTREE: via de centrale hal, lift of trappenhuis naar corridor op de derde etage.
INDELING DERDE (SLAAP)VERDIEPING:
Voordeur, ruime en lichte hal/gang met half gebogen muur, deels voorzien van glazen stroken met daglicht-toetreding. Moderne wc-ruimte met fontein en een grote berging onder de trap. Luxe ingerichte badkamer met een inloopdouche met regendouchekop, vaste wastafel in meubel en opstelplaats voor de wasmachine en -droger. Ruime SLAAPKAMER aan de (rustige) achterzijde van het complex met toegang tot een ruim balkon/terras met middag/avondzon. Deze grote slaapkamer met inbouwkast is eventueel te splitsen in twee slaapkamers (herstel naar originele staat).
INDELNG VIERDE (WOON-/WERK-/SLAAP) VERDIEPING:
Royale en lichte overloop met tweede toilet met fontein en een ruime berging met opstelplaats CV- en WTW-installatie. Grote ZIT-/EETKAMER met een vaste kast en vrij zicht over de Prinsegracht en historisch Den Haag. Aan de achterzijde de ruime en eigentijds ingerichte keukenruimte, voorzien een prachtige Bruynzeel keukenopstelling met alle essentiële Siemens (inbouw)apparatuur. Naast de keukenruimte nog een grote werk-/SLAAPKAMER.

BERGING EN PARKEERPLAATS In de onderbouw van het complex is een handige (fietsen) berging en een privé-parkeerplaats in de afgesloten inpandige garage.

Bijzonderheden:
- gelegen op Erfpachtgrond waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht;
- woonoppervlakte circa 120 m2;
- onderdeel van een actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 214,65;
- bouwjaar 1998;
- Energielabel B;
- in de NVM-koopakte nemen wij ouderdom-, materialen en milieuclausules op;
- oplevering in overleg.