Deze eerste verdieping-woning ligt op de hoek van de Palestrinaweg en Rienzistraat. Het gaat om ruime woning met -voorheen- vier kamers, een grote keukenruimte en een balkon met ochtendzon.
Het appartement heeft een gedateerde inrichting en moet volledig worden gerenoveerd.
Een locatie kunt u evenwel niet renoveren en dat is ook niet nodig: het uitzicht vanuit de woning-brede woonkamer is sereen, de overzijde van de straat is rijk beplant met bomen. De eigenaresse heeft maar liefst meer dan 40 jaar op deze aantrekkelijke locatie gewoond. Wat zijn uw plannen?

LOCATIE Huisnummer 44 tussen de Laan van Meerdervoort en Mozartlaan. De woning ligt op loopafstand van winkels en supermarkten (De Savornin Lohmanplein, Alphons Diepenbrockhof, Arabislaan), Park Meer en Bos. De duinen, het Noordzeestrand en Badplaats Kijkduin op korte fietsafstand. Op zeer korte loopafstand van openbaar vervoer (Laan van Meerdervoort, Mozartlaan).

ENTREE Gemeenschappelijke hoofdentree, gesloten portiek, portiektrap naar de eerste verdieping, voordeur woning.
INDELING WONING L-vormige hal met de meterkast, de wc-ruimte met fontein en een diepe vaste kast.
De royale L-vormige woon-/eetkamer (oorspronkelijk twee kamers en suite) is over de volle breedte van de woning en ligt aan de Palestrinaweg. De raampartijen liggen op het zuidwesten en het zijraam op het noordwesten. Naast het mooie en vrij uitzicht, vangt deze kamer gegarandeerd heel veel (zon)licht.
Aan de achterzijde twee vertrekken en de keukenruimte:
Een grote slaapkamer met drie vaste kasten.
Een kamer (voorheen de keukenruimte) dat nu in gebruik als werk-/waskamer.
De keukenruimte (voorheen een slaapkamer) is zeer ruim en ingericht met een U-vormige opstelling. Het zijraam zorgt voor een prettige lichtinval.
De gedateerde badkamer heeft een douche en wastafel.

BALKON Het woning-brede balkon, bereikbaar via de achterkamers en de keuken, heeft twee praktische balkonkasten en is noordoost georiënteerd (ochtendzon).
BERGING Achter het complex is een kleine buitenberging, bereikbaar via een poort met een gesloten deur. Ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld twee fietsen.

VVE 03/10-de aandeel in de “VvE Rienzistraat 42/44/46 te ’s-Gravenhage”. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 85,00.

VERDER: Bouwjaar 1950, de woning is gelegen op erfpachtgrond, de canonverplichting is eeuwigdurend afgekocht, gezien het bouwjaar worden in de NVM-koopakte een niet-bewonersclausule, (toekomstige)milieu-, asbest, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.