Aan de ruim opgezette Thorbeckelaan bieden wij aan: een charmant en licht dubbel bovenhuis op de tweede- en kapverdieping, met twee mooie woonkamers en suite, drie/vier slaapkamers, twee badkamers alsmede twee zonnige balkons op het zuidwesten. Wordt u de nieuwe eigenaar/bewoner van dit ruime bovenhuis?

LOCATIE Huisnummer 246 ligt tussen de Pippelingstraat en Okkernootstraat. Diverse voorzieningen in de directe omgeving zoals openbaar vervoerverbindingen, winkels aan de Appelstraat, Vlierboomstraat, winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, zwembad De Waterthor, sportverenigingen, scholen en natuurlijk strand, zee en duinen.

INDELING
Open portiek met een prachtige, karakteristieke trap naar de eerste verdieping.
EERSTE VERDIEPING Entreehal met meterkast en opbergruimte onder de trap.
TWEEDE VERDIEPING Deur, overloop met de wc-ruimte met fontein en de authentieke garderobe-nis met spiegel en paraplubakken. Twee royale kamers en suite met een fraaie kastenseparatie met glas-in-lood schuifdeuren: de zitkamer met zicht op de boomrijke laan en de eetkamer met openslaande deuren naar het balkon. Aan de straatzijde een ruime slaapkamer met een vaste kast en de deur naar de badkamer. Deze badkamer is ingericht met een douche en een wastafelmeubel met spiegelwand. Aan de achterzijde slaapkamer 2 met een schuifpui naar het balkon.
De keukenruimte heeft een balkondeur, de opstelplaats voor de wasmachine en een nette keukenopstelling met (inbouw-)oven en 4-pitsgaskookplaat.
BALKON Het balkon is woning-breed en vangt volop de middag- en avondzon.
DERDE VERDIEPING Beknopte overloop en deur. Twee achter elkaar liggende (slaap)vertrekken met een diepe kast, een vaste kast en een schuifpui naar het zonnige balkon (ZW). Badkamer 2 heeft een ligbad, wastafel, een Sanibroyeur en bovendien een vlizotrap naar de (niet mee-gesplitste!) bevloerde zolder.

VVE: Zeven/negentiende aandeel in VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 148,00.

VERDER: Bouwjaar 1937; eigen grond; in de NVM-koopakte worden gezien het bouwjaar milieu-, asbest-, funderings-,
ouderdoms- en niet-bewonersclausules opgenomen; oplevering in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.