Een verzorgde tweekamerwoning met een zonnig BALKON! Gelegen in rustige woonstraat in het Zeeheldenkwartier, een zeer geliefde woonwijk in Den Haag, met circa 54m2 woonoppervlakte op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex uit 1980. En heel praktisch: een eigen PARKEERPLAATS en BERGING.

A well-maintained one bedroom apartment with a sunny BALCONY! Located in the heart of the Zeeheldenkwartier, one of the most popular residential areas in The Hague. Approximately 54m2 of living space on the first floor of a compact apartment complex built in 1980. The apartment comes with a PARKING SPACE and STORAGE. For an English summary: see Funda English.

LOCATIE: In het hart van het Zeeheldenkwartier, gelegen in een zijstraat van de aantrekkelijke Piet Heinstraat met zijn talloze leuke winkels, boetiekjes, cafés en eetgelegenheden. Vlakbij het terras- en restaurantrijke Anna Paulownaplein, Prins Hendrikplein en Piet Heinplein. Bovendien op steenworp afstand van supermarkten, de heerlijke Paleistuin, de binnenstad en openbaar vervoer. Op fietsafstand van de NS-stations en natuurlijk het Noordzeestrand.

INDELING: Gesloten portiek, trappenhuis naar de eerste etage, voordeur woning.
Hal/gang met meterkast. De fijne, lichte WOONKAMER met open keuken ligt aan straatzijde en heeft een vaste kast met de opstelplaats voor de boiler. De keukenopstelling is netjes en voorzien van boven- en onderkasten met een (inbouw-)vaatwasser, koel-/vrieskast, gas kookplaat, combimagnetron.
Aan de achterzijde bevindt zich de SLAAPKAMER met een garderobekast en een deur naar het BALKON. Het balkon ligt op het zuidwesten en vangt de middag- en avondzon.
De BADKAMER is eigentijds betegeld en ingericht met een douche, wc, wastafel en een kast met de aansluiting voor de wasmachine.

VLOERDECORATIE: in de woonkamer, slaapkamer en gang liggen mooie houten vloerdelen.

(FIETSEN)BERGING EN PARKEERPLAATS op afgesloten terrein.

VVE: Het aandeel in de VvE: 21/465, de maandelijkse bijdrage: EUR 213,99 (INCLUSIEF voorschot
stookkosten (EUR 75,83), bijdrage aan onder meer groot onderhoud, verzekeringen).

VERDER: Bouwjaar 1980; eigen grond; Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht Zeeheldenkwartier; in de NVM-koopakte worden gezien de bouwperiode ouderdoms-, materialen-, asbest-, clausules opgenomen; eigendomsoverdracht in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van