Aan de zuidkant van het Regentessekwartier gelegen, in het populaire gebied Rond de Energiecentrale, zeer ruime en luxe 5-kamer TOP-maisonnette met maar liefst DRIE TERRASSEN! De woning is voorzien van alle denkbare luxe en comfort, bovendien door de toekomstige eigenaar zonder kosten te betrekken. Naast een privé parkeerplaats in de kelder van het complex, hebben de eigenaren de mogelijkheid om de hardcourt tennisbaan op het binnenterrein te gebruiken.
De ligging is uiterst centraal: de Randstad Rail en diverse tramverbindingen om de hoek, de Haagse binnenstad is op korte afstand en midden in een energiek gebied met nieuwbouw, horeca en ondernemingen.

Indeling van het aangeboden appartement:
Entree via centrale hal met brievenbussen, bellen en lift of trappenhuis naar de 7e verdieping. Corridor naar flatentree.
ZEVENDE VERDIEPING Entree, vestibule en ruime hal met meterkast en toegang tot de wc-ruimte met fontein.
Zeer ruime woonkamer met bijgetrokken eetkamer, voorzien van een stijlvolle laminaatvloer en natuurstenen muurbekleding. Vanuit de eetkamer toegang tot een balkon over de volle breedte met panoramisch uitzicht.
Luxe keuken met diverse inbouwapparaten en een eetbar met diverse kasten. Een ruime werk-/slaapkamer maakt deze etage af.
ACHTSTE VERDIEPING L-vormige, overloop. Luxe badkamer met ligbad, vaste (dubbele) wastafel in meubel, urinoir en inloopdouche met glazen wanden. Twee grote slaapkamers, met vanuit de master bedroom een deur naar het balkon. Vanaf de overloop is het zeer zonnige terras bereikbaar met voldoende ruimte voor een eettafel en loungebank; gesitueerd aan de rustige binnenkant van het complex. Cv-/wasruimte van een goed formaat.
Berging in de onderbouw en een privé parkeerplaats in de parkeerkelder.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte circa 146 m2, balkons en terras circa 45 m2;
- actieve VvE met een bijdrage van € 284,60 per maand;
- gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpachtgrond;
- zeer luxe afwerking; zonder kosten te betrekken;
- voorzien van airco en luchtbehandelingsinstallatie;
- berging en parkeerplaats in de prijs inbegrepen;
- oplevering kan snel.