Zeer ruim en goed onderhouden dubbel bovenhuis met terras en kapverdieping. Sfeervol door de bewaarde details uit de bouwperiode: zoals schuifseparatie, natuurstenen schoorsteenmantels, ornamenten plafonds en glas-in-lood. Ruime en lichte kamers, verdeeld over drie bouwlagen. TERRAS grenzend aan de hoofdslaapkamer aan de achterzijde.

Goed gelegen, midden in het sprankelende Zeeheldenkwartier, met een legio aan voorzieningen in de directe omgeving. De almaar populairder wordende Piet Heinstraat ligt om de hoek, het terrasrijke Anna Paulownaplein op nog geen vijf minuten slenteren. Ook zijn de historische binnenstad, de Paleistuin, het strand en de uitvalswegen op korte loop-, fiets en autoafstand.

Indeling:
Entree op staatniveau, trap naar overloop op eerste etage.
EERSTE VERDIEPING Overloop met wc-ruimte en een vaste kast. Voor- en achterkamer en suite met een schuifdeurseparatie. De achterkamer met serre beschikt nog over een fraaie serre-separatie. De SERRE vangt de middagzon. De keukenruimte heeft een eenvoudige opstelling. Aan de straatzijde nog een zijkamer.
TWEEDE VERDIEPING. Overloop met een wc-ruimte en een vaste kast met een wasmachineaansluiting.
Aan de voorzijde: een slaapkamer met vaste kast en een zijkamer.
Aan de achterzijde: een slaapkamer met vaste kast, een doorloop naar de voorkamer en openslaande deuren naar het terras. Ruim en zonnig terras (zuidoosten) over de volle breedte. Badkamer met ligbad, douche en dubbel wastafel.
KAPVERDIEPING Grote, open, zolderkamer met vaste wastafel, opstelplaats cv-ketel en twee dakramen. Slaapkamer aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- eigen grond;
- beschermd stadsgezicht;
- woonoppervlakte circa 195m2;
- 5/8ste aandeel in prille VvE;
- ouderdom-, materialen, milieu- en niet-bewonersclausules van toepassing;
- oplevering kan snel.