Comfortabele, lichte en goed onderhouden vierkamerwoning (1930) op de eerste verdieping met een achterbalkon (zuiden) met ochtend-, middag- en vroege avondzon. Circa 93m2 woonoppervlakte verdeeld over twee sfeervolle woonkamers, twee ruime slaapkamers, veel kastruimte, alsmede een moderne badkamer en keuken. Kortom een heel fijn appartement, gelegen in het populaire Zeeheldenkwartier, grenzend aan de binnenstad.

LOCATIE: Deze aantrekkelijke woning ligt op enkele minuten loopafstand van onder meer de Paleistuin, het Vredespaleis, de terrassen aan de Veenkade, alsmede de winkel- en restaurantrijke Piet Heinstraat, Prinsestraat en het Noordeinde. De fietsafstand tot Den Haag CS en HS is circa 10 minuten. Openbaar vervoer voor de deur, de CentrumRing en uitvalswegen zijn eenvoudig bereikbaar.

STIJLELEMENTEN: Diverse details uit de bouwperiode zijn bewaard gebleven: zoals paneeldeuren, schoorsteenmantels, glas-in-loodraampjes.

INDELING: Hoofdentree, gesloten portiek, portiektrap naar woonlaag, voordeur woning.
Hal met de wc-ruimte en een praktische vaste kast met de opstelplaats cv-ketel. De stijlvolle en royale zit-/eetkamer (voormalig twee kamers en suite) ligt op de hoek met de 1e De Riemerstraat. Mede door de hoekligging is dit een fijne en bijzonder lichte ruimte.
Slaapvertrek 1 aan voorzijde met de meterkast.
Slaapvertrek 2 aan de rustige achterzijde met vrij zicht richting de Veenkade.
De moderne badkamer is ingericht met een inloopdouche, designradiator, wastafelmeubel en de opstelplaats wasmachine.
De ruime keuken heeft een modern uitgevoerde opstelling met boven- en onderkasten voorzien van een (inbouw-)vaatwasser, gasfornuis, oven, koel-/vrieskast, afzuigkap en heeft een deur naar het balkon.

Balkon: Het L-vormige balkon ligt op het zuiden en vangt een groot gedeelte van de dag zon.

VERENIGING VAN EIGENAARS: 1/44ste aandeel in de VvE met een actief onderhoudsbeleid op basis van een meerjarig onderhoudsplan. VvE-bijdrage € 172,50 per maand. Binnen onderhoud: goed.

VERDER: Bouwjaar 1930; Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht; eeuwigdurend recht van erfpacht; de erfpachtcanon bedraagt € 181,50 per jaar; gezien het bouwjaar worden in de NVM-koopakte milieu-, asbest, funderings- en ouderdomsclausules opgenomen; eigendomsoverdracht in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.