Ruime gezinswoning met vier slaapkamers, een grote, zonnige achtertuin en eigen (inpandige) parkeerplaats en berging.

Goed gelegen t.o.v. uitvalswegen, winkelcentrum Leyweg, sportvelden en scholen. Voor de entree van de woning ligt een ruim terras op het dak van de garage. Dit is een fijne plek om te verblijven en voor de kinderen om te spelen.

Indeling van de door ons aangeboden woning met parkeerplaats.

WOONVERDIEPING Entree via ruim binnenterrein (dak van de parkeergarage). Voordeur, hal met meterkast en wc-ruimte met fontein.
Nieuwe, moderne keuken met diverse inbouwapparaten en doorgang naar de woonkamer. Woonkamer aan de achterzijde met deur naar de grote achtertuin met, erg praktisch, een achteringang.
SOUSTERRAIN/GARAGE De woning is tevens bereikbaar via de onder gelegen parkeerkelder met eigen, afgesloten parkeerplaats. Achter deze inpandige parkeerplaats is een zeer ruime berging. Via een entreeportaal en binnentrap toegang tot de woning.
SLAAPVERDIEPING Bereikbaar via een trap vanuit de woonkamer. Overloop met wc en toegang tot de voor- en achterslaapkamer over de volle breedte. Tussenliggende badkamer met ligbad. douche en vaste wastafel. Trap naar overloop op tweede verdieping.
SLAAPVERDIEPING Voor- en achterslaapkamer over de volle breedte en een tussenliggende was-/stookruimte.

Bijzonderheden:
- gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon eeuwigdurend is afgekocht;
- onderdeel van een VvE met een bijdrage van € 119,23 per maand;
- woonoppervlakte circa 119 m2;
- eigen parkeerplaats en grote berging in de kelder;
- Energielabel A;
- oplevering kan snel.