Wonen in het hippe en actieve Energiekwartier! Een eigentijds ingericht en goed onderhouden appartement met een luxe keukenopstelling en sanitair, drie goed formaat slaapkamers, een berging en eventueel één of twee PARKEERPLAATSEN in de parkeergarage (een parkeerplaats is te koop voor: EUR 20.000,00 kk per stuk). De woning grenst aan het gemeenschappelijke binnenterrein (met tennisbaan) en is zonder bijzondere investering te betrekken.

LOCATIE Het Energiekwartier is een aantrekkelijk en in transformatie zijnde locatie. Grenzend aan het centrum en het Regentessekwartier, alsmede sport- en recreatiepark ‘de Verademing’. Diverse openbaar vervoerverbindingen op een minuut loopafstand. De binnenstad, de NS-stations, het Noordzeestrand op goede fietsafstand. Bovendien heeft het complex, speciaal voor de bewoners, een gemeenschappelijk binnenterrein met een tafeltennistafel en een eigen tennisbaan. Bovendien eenvoudig bereikbaar via het balkon van de woning.

ENTREE: Hoofdentree aan de Zamenhofstraat, binnenhal met brievenbussen- en bellentableau, lift of trappenhuis naar woonlaag, hal, deur naar galerij, voordeur woning.
INDELING Vestibule, vestibule deur, L-vormige gang met wc-ruimte met fontein en meterkast, deur naar woonkamer.
De royale woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon heeft een fijne, uitnodigende uitstraling. De keukenopstelling (2021) heeft een (inbouw-)oven, inductiekookplaat met afzuiging en een combimagnetron.
Heel praktisch is de bijkeuken met de opstelplaats voor de cv-ketel en de wasmachine en -droger. Een ideale ruimte voor opslag voor voorraad en keukengerei. Het balkon ligt op het zuidoosten en vangt de ochtend- en middagzon.
DRIE SLAAPKAMERS Het de binnenzijde van het complex is slaapkamer 1. Aan de galerijzijde slaap-/werkkamer 2 met een slaapkamerkast en een bijzonder grote hoofdslaapkamer 3 met een vaste garderobekast met schuifdeuren.
De tussenliggende BADKAMER werd in 2021 gemoderniseerd en ingericht met fraaie vloer- en wandtegels, een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegelkast en een designradiator.

BINNENONDERHOUD In 2021 is de woning gemoderniseerd (keuken, badkamer, wc-ruimte), gedeeltelijk gestuukt en volledig geschilderd.

BERGING Op de eerste verdieping van het complex is een (fietsen)berging.
PARKEERPLAATSEN Op de begane grond van het complex zijn twee naast elkaar liggende parkeerplaatsen. Ideaal gelegen, vrijwel naast de garage-entree. Vraagprijs per parkeerplaats: EUR 20.000,00 kk.

VVE WONING inclusief BERGING: 40/5411-de aandeel in een gezonde VvE met een actief onderhoudsbeleid. De maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 222,00 (inclusief onder meer voor gemeenschappelijk onderhoud, opbouw reservefonds, schoonmaak, verzekeringen).
VVE PARKEERPLAATSEN : (2x) 1/5411-de aandeel in de VvE. De maandelijkse VvE-bijdrage: (2x) EUR 13,25.

VERDER: Bouwjaar 1999; gebouwd op erfpachtgrond, de erfpachtcanon is echter eeuwigdurend afgekocht; in de NVM-koopakte worden (gezien het bouwjaar) ouderdoms- en milieuclausules opgenomen; de oplevering is in overleg.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.