An incredible opportunity to purchase an open-plan loft of approx. 194m2, superbly located in a much sought-after neighbourhood. Design your own lay-out! For English see Funda English.
Een spectaculaire ruimte op een geweldige plek in Den Haag. Dit loft (plafondhoogte 2.80m) is gesitueerd op de derde verdieping van een modern gebouw (herontwikkeling 2015) en beschikt over maar liefst circa 194m2 woonoppervlakte en een terras (circa 18m2). Nu een grote open ruimte met open keuken, slaapkamer en badkamer. Maar eenvoudig in te richten tot een appartement met twee/drie slaapkamers. Het appartementengebouw werd een paar jaar geleden opgeleverd en staat garant voor eigentijdse gemakken. De panden in de direct omgeving daarentegen werden gebouwd in een andere eeuw en bieden een prachtig panorama. Aan de voorzijde zicht op dak-landschap van panden in het Zeeheldenkwartier, aan de achterzijde zicht op onder meer Museum Panorama Mesdag.

LOCATIE De Zeestraat verbindt het Noordeinde met de Scheveningseweg. Huisnummer 59 ligt ter hoogte van museum Panorama Mesdag. Een geweldige locatie op de grens Willemspark en Mesdag-/Zeeheldenkwartier. Naast een parkeergarage en het Hilton Hotel, bovendien op korte loopafstand van Plein 1813, het winkel-/restaurantrijke Noordeinde. Eveneens op korte loopafstand: de binnenstad, het Anna Paulownaplein, Piet Heinstraat, de Hoogstraat, het Lange Voorhout en openbaar vervoer. Diverse musea, theaters, bioscopen, parken op loop-/fietsafstand.

INDELING Beveiligde entreehal, binnenhal met trappenhuis en lift naar woonlaag. Voordeur appartement, binnenhal met een royaal gastentoilet en een bergruimte. Fraaie taatsdeuren geven toegang tot de zit-/eet-/werk-/slaapkamer. Een fantastische, open ruimte die kan worden ingericht dan wel heringericht tot een woonkamer met open keuken, desgewenst drie slaapvertrekken en twee badkamers.
De woning is, mede door de raam/deurpartijen, opvallend licht. Aan straatzijde zijn Franse balkons, ideaal om het gehele jaar de middag- en avondzon te vangen. Het terras aan de achterzijde ligt op het noordoosten biedt ochtendzon.
De huidige open slaapkamer (annex badkamer) is groot en heeft een prachtige kastenwand. De speciaal in staal en glas ontworpen badkamer is voorzien van een ligbad, wc, inloopdouche en twee wastafels.

BUITENBERGING Achter het complex is een buitenberging.

VVE 205/1435-ste aandeel in de actieve VvE Zeestraat 55/61 te Den Haag, maandelijkse VvE-bijdrage: EUR 458,96 (inclusief: onder meer onderhoud gebouw, liftinstallatie en Blue Gen, verbruik gas, licht en water).

VERDER: Eigen grond, Rijks Beschermd Stadsgezicht; oplevering kan snel.

AANKOOPMAKELAAR Interesse in dit huis? Schakel dan uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

COVID-19: In kader van de preventie van het Covid19 virus, hanteren wij aangepaste maatregelen. Voor iedere bezichtiging wordt 20 minuten uitgetrokken. Per bezichtiging laten wij maximaal twee personen toe tot de woning, eventueel vergezeld van een aankoopmakelaar (dus in dat geval maximaal drie personen).