Zeer royaal en uitstekend onderhouden herenhuis met vier slaapkamers, grote vliering en zonnige achtertuin. Goed gelegen nabij het Zuiderpark en uitvalswegen. Tram-, bus- en treinverbindingen op slechts enkele minuten afstand. Dit karakteristieke huis is ontstaan door het samenvoegen (2006) van drie portiekwoningen tot één fors huis. Kan zonder opknapkosten worden betrokken.

De woning maakt onderdeel uit van een Gemeentelijk Monument, bestaande uit een wooncomplex met voormalige portiekwoningen, in 1935 ontworpen door architecten Cusell en Munnik en in 2006 volledig omgebouwd tot een wooncomplex met hedendaagse herenhuizen.

Indeling van het door ons aangeboden woonhuis:

Boogvormige entreehal met authentieke glas-in-loodramen en voordeur naar het huis.
Grote hal en gang met meterkast, trapkast en ruime wc met fontein.
Zeer ruime woon-/ eetkamer met fraaie visgraat parketvloer en toegang tot de achtertuin. De keukenruimte is in semi-open verbinding met de keukenruimte. De L-vormige luxe keukenopstelling heeft diverse (inbouw-)apparatuur.

Grote, fraai aangelegde en zonnige achtertuin (zuidwest georiënteerd) met vrij zicht, houten schuur en achteringang. Omsloten hof waar kinderen kunnen spelen.

Trap naar overloop op eerste etage. Twee forse slaapkamers met een tussenliggende walk-in closet. Aan de achterzijde een balkon en een mooie badkamer met ligbad, douche, wc en vaste wastafel.

Trap naar overloop op tweede etage. Ook hier twee grote slaapkamers met separatiedeuren en een balkon aan de achterzijde. Wasruimte met opstelplaats wasmachine, droger en cv-ketel (2021).

Vouwtrap naar enorme vliering met diverse mogelijkheden.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte circa 175 m2 en 44 m2 zolder;
- gelegen op erfpachtgrond, de canon is eeuwigdurend afgekocht;
- zonder kosten te betrekken;
- geheel voorzien van dubbel glas;
- geďsoleerde vloeren en muren;
- nieuwe cv ketel (2021);
- goed bereikbaar met OV (tram 9 naar Centrum en Scheveningen en auto;
- oplevering in overleg (voorkeur eind juli/augustus).