Hoek-eengezinswoning gelegen aan twee rustige straten van de populaire Vruchtenbuurt: op de hoek van de Meloenstraat en Morelstraat. In de directe omgeving zijn diverse scholen, sportverenigingen, bijzondere horeca, allerhande grote en kleine winkels. Kindvriendelijke buurt met veel plekken om te spelen en te chillen. Voor kinderen een heerlijke plek om op te groeien. De woning heeft wat liefde nodig. Maar na een grondige modernisering, een fijn huis voor vele jaren woonplezier.

Indeling van het door ons aangeboden gezinshuis:
Entree via de voortuin.
BEGANE GROND Voordeur, vestibule, een gang met de wc-ruimte, gangkast en de meterkast.
Ruime en lichte zit-/eetkamer met drie grote raampartijen en een parketvloer. De keukenruimte is ingericht met een sobere opstelling met een RVS aanrechtblad en houten kastjes. Via de keuken is er toegang tot de achtertuin.
EERSTE VERDIEPING Overloop met een deur naar de eenvoudig ingerichte doucheruimte voorzien van een wastafel en wc. Aan de voorzijde: een woning-brede slaapkamer met twee vaste kasten. Aan de achterzijde: een slaapkamer met een vaste kast en vaste wastafel, alsmede een zijkamer met deur naar het balkon.
ZOLDERVERDIEPING Ruime overloop met de opstelplaats cv-ketel en boiler. Een grote bergruimte. Aan de voorzijde is een lichte slaapkamer met dakkapel, vaste kast en vaste wastafel.

ACHTERTUIN De achtertuin is bereikbaar via de keukenruimte en een tuindeur aan de Morelstraat. De twee ruime schuren zijn voorzien van elektra, verlichting en één schuur ook voorzien van verwarming. De tuin vangt de middag- en avondzon.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte circa 114 m2;
- gelegen op eeuwigdurend heruitgegeven erfpachtgrond, waarvan de erfpachtcanon is afgekocht;
- ouderdom-, materialen-,- funderings- en niet-bewonersclausules worden in de NVM-koopovereenkomst opgenomen;
- oplevering kan snel.