De Blauwe Pannenbuurt is een uniek stukje Regentessekwartier. De aardigste straat is ongetwijfeld de Noorwitzstraat. Wordt u de nieuwe bewoner(s) van huisnummer 33? Het gaat om een sfeervol twee-laags huis met ruime keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een dakterras.
LOCATIE Een rustig, autoluwe straat. Niet ver van de Haagse Markt en de winkel- en restaurantrijke Weimarstraat, Reinkenstraat, Prins Hendrikstraat. Op zeer korte loopafstand van sport- en parkcomplex De Verademing en openbaar vervoer. Op fietsafstand van de NS-stations, de binnenstad en het Noordzeestrand.

INDELING BEGANE GROND Voordeur, halletje, deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een aantal vaste kasten en biedt zicht op de aantrekkelijk ingerichte straat met zijn karakteristieke huizen.
De achterliggende, eenvoudig ingerichte keukenruimte met een daklicht en toegang tot de wc. Ideaal om moderniseren tot een eigentijdse woonkeuken!
INDELING SLAAPVERDIEPING Overloop. Aan de straatzijde een met een dakkapel vergrootte slaapkamer, een fijn en knus vertrek met de opstelplaats cv-ketel. De slaapkamer aan de achterzijde (eveneens vergroot met een dakkapel) heeft een deur naar het terras. Tussenliggende, sober ingerichte badkamer met ligbad en wastafel.
Het DAKTERRAS ligt op het noordwesten en vangt vrijwel de gehele dag zon, met name de middag- en avondzon.

VERDER: eigen grond, gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht, afmetingen indicatief, in de NVM-koopakte worden ouderdoms-, funderings-, niet-bewoners- en milieuclausules opgenomen, oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.