Een sympathieke en goed onderhouden hoekwoning met een semi-open keukenruimte, een grote slaapkamer, een interne (fietsen)berging, een serre/hobbykas en een zeer zonnige achtertuin. De eigenaresse heeft het in haar vingers, zij heeft haar benedenwoning met serre omgetoverd tot een waar paleis(je) met prachtige achtertuin. Wordt u de koper van dit buitengewoon sfeervol ingerichte huis?

LOCATIE Dit bijzondere huis ligt niet ver van het Noordzeestrand, het centrum, diverse scholen, sportaccommodaties en openbaar vervoer. Uitvalswegen (N211, N213, N220) en het Rijkswegennet (A-4 en A-20) zijn goed en snel bereikbaar.

INDELING
Voordeur, gang met de meterkast (met een uitgebreide elektrische installatie), een deur naar de interne berging en de badkamer en doorloop naar de woonkamer.
De lichte en royale woonkamer - met een hoog plafond en een plavuizen decoratievloer- biedt zicht op de fraai aangelegde achtertuin en toegang tot de keukenruimte.
SLAAPKAMER De goed formaat slaapkamer (circa 445x277) is bereikbaar vanuit de woonkamer.
KEUKENRUIMTE Deze comfortabele ruimte is praktisch ingericht met een L-vormige opstelling met een (inbouw-)vaatwasser, elektrische kookplaat, ventilatiekap, een kast met de opstelplaats voor de Cv-ketel (2012), alsmede een deur naar de serre.
BADKAMER De badkamer is voorzien van een douche, wc, designradiator, een wastafelmeubel met spiegelkast en de opstelplaats voor de wasmachine en -droger.
BERGING De interne berging heeft een buitendeur en daarmee ideaal voor het stallen van uw fiets. Of, zoals het nu wordt gebruikt, opbergruimte.

SERRE/HOBBYKAS De betegelde serre heeft een schuifdeur naar de tuin. Het is een super fijne
Plek om, ook bij minder goed weer, vele uren door te brengen.

ACHTERTUIN De tuin (zuiden/zuidwesten) is werkelijk prachtig ingericht en vangt, mede door de hoekligging, volop zon. De tuindeur komt uit op een kinderspeelplaatsje en aangrenzende parkeergelegenheid.

ISOLATIE De woning heeft dubbele beglazing, kruipruimte- en dakisolatie en de gevels zijn na-geďsoleerd.

VERDER Eigen grond, bouwjaar 1977, in de NVM-koopakte -worden gezien het bouwjaar- ouderdoms- en materialenclausules opgenomen, datum eigendomsoverdracht in overleg.