Een prachtig huis, in een zeer goede staat van onderhoud, vrijstaand, omzoomd met een fantastische tuin. Het huis en de tuin werden met veel liefde ingericht en voorzien van eigentijdse en praktische gemakken. En voor het parkeer- en opslaggemak: een garage met oprit. Het perceel is maar liefst 450m2! For English: see Funda English.

LOCATIE De woning ligt op de grens van de kindvriendelijke woonwijk Morgenweide. En ligt zeer strategisch t.o.v. diverse uitvalswegen (A-4, A-12 en A-13), openbaar vervoer, scholen, Rijswijk (EPO, Shell), het oude centrum van Delft, recreatiegebieden Delftse Hout en de Dobbeplas, alsmede winkelcentra "de Parade" (Nootdorp) en Ypenburg.

INDELING
BEGANE GROND Voordeur, ruime entreehal met zijraam en openslaande deuren naar de woonkamer, meterkast, een trapkast en een modern ingerichte wc-ruimte met fontein.
Bijzonder smaakvolle zit-/eetkamer met een erker en aan drie zijden raam- en deurpartijen, grenzend aan de tuin. Door de hoekligging vangt de woonkamer van drie zijden licht. Bovendien wordt de tuin ervaren als verlenging van de woonkamer. Vloerdecoratie: houten vloerdelen.
De elegante keukenruimte met tuindeur is in open verbindingen met de woonkamer en is geoutilleerd met een stijlvolle, hoogwaardige opstelling met een (inbouw-) Boretti vaatwasser, Bosch koel-/vrieskast, luxe Wave afzuigkap, een Everhot elektrisch fornuis (om modern of klassiek te koken, te bakken, braden, stomen en warm houden).
EERSTE VERDIEPING Overloop met wc-ruimte met fontein. Deze verdieping telt drie slaapkamers. Aan straatzijde: slaapkamer 1 met toegang naar het balkon, slaap-/werkkamer 2. Beide kamer bieden een mooi zicht en vrij uitzicht op de groenstrook en waterpartij. Aan de achterzijde: slaapkamer 3. De badkamer werd in 2021 ingericht met een grote douche, ligbad, wastafelmeubel met spiegel, een designradiator, mooi tegelwerk, bijzonder fraaie kranen en accessoires.
KAPVERDIEPING De bovenste verdieping heeft een unieke plattegrond. Deze riante, loft-achtige ruimte heeft een spectaculaire kap met dakkapel, dakraam en vliering. Deze superfijne kapverdieping heeft een goede lichtinval, biedt mooi en vrij uitzicht en wordt gebruikt als slaapkamer 4, werkruimte, opstelplaats boiler, opstelplaats wasdroger en -machine, slaapkamer (nu in gebruik als garderobekamer) en badkamer. De tweede badkamer is eveneens bijzonder smaakvol ingericht met een wc, douche, wastafelmeubel, spiegel, mooi tegelwerk, luxe kranen en accessoires.

TUIN De tuin is een plaatje. Beter omschreven: iedere plek van de tuin is een plaatje op zich. Het is geďnspireerd op het karakter van een Engelse tuin en biedt opmerkelijk veel privacy. Zo is er een tuindeel met bloemen, met planten, met groente, met een kas, voor opslag. Vooral de zij-tuin en achtertuin geven een aanvullend karakter aan de woonkamer.

GARAGE De oprit en garage zijn aan zijkant van het perceel, aan de Tureluurlaan. De garage heeft een automatische bedienbare garagedeur (2021) en is voorzien van elektriciteit en watertoevoer. Ook vanuit de tuin is de garage bereikbaar.

ONDERHOUD Het huis is zeer goed, uitstekend onderhouden. Het sanitair werd in 2021 vervangen. In 2022 werd buitenschilderwerk uitgevoerd en werden de gevels en de dakpannen schoongespoten en geďmpregneerd. De tuin is met veel aandacht en creativiteit aangelegd en met veel zorg onderhouden.

VERDER: Bouwjaar 2003; eigen grond, oplevering in overleg.